Veertochten

Veertochten: wat, hoe en waarom?

Bewegen een wondermiddel? Da’s misschien een tikkeltje overdreven. Maar wat we wél weten is dat je bijvoorbeeld tijdens een wandeling kunt stilstaan bij wat je bezig houdt. Dat je fijne gesprekken kunt hebben met vrienden of familie. Zodat je zorgen even van de baan zijn en je er weer tegenaan kunt.

Daarom roepen we iedereen op om tussen 1 en 10 oktober een “veertocht” te maken. Zeg maar bewust bewegen. Dat mag een fikse wandeling zijn die je nieuwe energie bezorgt. Of, waarom niet, een korte trip naar de bakker om zondagse koffiekoeken. Voor alle duidelijkheid: fietsen, steppen, kanovaren of steltlopen mag ook, hoor! Zolang je maar beweegt, want dat is goed voor je eigen geestelijke gezondheid en die van de ander. 

Op zoek naar een leuke tocht bij jou in de buurt? Bekijk het kaartje onderaan. Bos + bezorgde ons alvast enkele routes. Houd ons in de gaten, want er zitten nieuwe trajecten en zelfs begeleide wandelingen aan te komen. Verder werken we aan een heus veertochtboekje, dat je trip maximale veerkracht oplevert. Later meer daarover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons  

Een initiatief van   vvgg
ism. 10 partners