Veertochten

Veertochten: wat, hoe en waarom?

Samen bewegen een wondermiddel? Da’s misschien een tikkeltje overdreven. Maar wat we wél weten is dat je bijvoorbeeld tijdens een wandeling kunt stilstaan bij wat je bezig houdt. Dat je fijne gesprekken kunt hebben met vrienden of familie. Zodat je zorgen even van de baan zijn en je er weer tegenaan kunt.

Daarom roepen we iedereen op om tussen 1 en 10 oktober een “veertocht” te maken. In je eentje, of nog beter: samen met vrienden. Dat kan een fikse boswandeling zijn die je nieuwe energie bezorgt. Of, waarom niet, een korte trip naar de bakker om zondagse koffiekoeken. Fietsen, steppen, kanovaren of steltlopen mag ook, hoor! Zolang je maar (samen) beweegt, want dat is goed voor je eigen geestelijke gezondheid en die van de ander. 

Op zoek naar een leuke tocht bij jou in de buurt? Bekijk het kaartje onderaan.  Wij hebben al enkele mooie routes voor jou geselecteerd (groene veertjes) maar er staan er ook heel wat begeleide wandelingen op de planning (rode veertjes).

Op zoek naar nog meer leuke veertocht-locaties? Check volgende websites: BOS+, Natuurpunt, Agentschap voor Natuur en Bos, Route You, Wandelknooppunt.be

TIP: houd ons goed in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe begeleide wandelingen aan ons aanbod toe. Verder werken we aan een heus veertochtboekje, met tips voor extra veerkracht. Later meer daarover.
Image
(Beschikbaar vanaf 28 september 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons  

Een initiatief van   vvgg
ism. 10 partners